YT Revista - шаблон joomla Форекс

PENGURUSAN DAN PEMATUHAN DASAR-DASAR PERKHIDMATAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING, KPM DI SEKOLAH MENENGAH DAN SEKOLAH RENDAH

Ditulis oleh Super User on . Posted in Uncategorised

Kepada
Semua Pengetua dan Guru Besar
Sekolah-sekolah Daerah Perak Tengah

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas di rujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa Jabatan Pendidikan Negeri Perak telah menyediakan satu Garis Panduan Pelaksanaan dan Pematuhan Dasar-dasar Perkhidmatan Bimbingan dan Kaunseling di sekolah-sekolah bertujuan membantu pihak sekolah mengurus, mentadbir dan melaksanakan perkhidmatan tersebut.

Sehubungan dengan itu, bersama-sama ini disertakan Lampiran 1 - Garis Panduan Pelaksanaan Perkhidmatan Bimbingan dan Kaunseling di sekolah-sekolah negeri Perak. Sila muat turun Surat berkaitan di ruangan "Attachment" di bawah.

Semua Pengetua dan Guru Besar diminta mematuhi garis panduan ini dan dilaksanakan secara lebih berkesan kepada murid-murid.

Sebarang pertanyaan berkaitan perkara di atas sila hubungi Penolong PPD Bimbingan dan Kaunseling, PPD Perak Tengah.

Sekian, terima kasih.

Unit Pembangunan Kemanusian